Oxford's Gezichtsbehandelingen

 

Geniet bij Oxfords van een heerlijke gezichtsbehandeling op maat. Door middel van een huidanalyse zullen wij de perfecte producten kiezen die voor jou huid geschikt is. De heerlijke skincare producten van Atelier Rebul en Mijn Argan zijn natuurlijk, niet getest op dieren en parabenenvrij.


Lashes & Brows

 

Wij zorgen ervoor dat je een prachtige en sprekende oogopslag krijgt, die er ook nog is als je 

's morgens opstaat. Dit kan met een wimperlifting. Een natuurlijke krul in je eigen wimpers. Ook ben je zeker welkom om je wenkbrauwen te shapen, modelleren en verven. Met deze behandeling ga je zeker "Fabulous" naar buiten !


 

Manicure

 

Een luxe behandeling voor je handen. Een manicure is niet enkel het vijlen van je nagels. Het is het totaalpakket van het verzorgen van je handen en nagels. En we mogen natuurlijk niet de finishing touch vergeten: een keuze uit een van onze kleuren lak.


Sugaring / Waxing

 

Wij helpen je graag met het tijdelijk verwijderen van je ongewenste haren. Dit doen we met sugaring en/of waxing. Sugaring is een pasta op basis van suiker. Het resultaat houd een 3-6weken aan en uit ervaring is de pijn in het algemeen goed te verdragen.

 

 

 


Massages

 

Gun jezelf een maandelijks verwen-moment en maak een keuze uit een van de heerlijke massages. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende massages die zowel Westerse als Oosterse invloeden hebben. Door de combinatie van het Westen en het Oosten kunnen we je de meest ontspannende massages geven voor het lichaam en spieren. Wil je graag je spieren versoepelen en versterken dan kies je het beste voor onze massagetherapie.